İyilik 10. bölümde başrol oyuncusu kadrodan çıkarıldı

İyilik dizisi 9. bölümü ile yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in rol aldığı proje ihanet sahneleri dolayasıyla zaman tepkilerin odak noktası oluyor. Çok konuşulan yapımda senaristler yine flaş bir karar aldı ve İyilik'in 11. bölüm fragmanında başrol oyuncusunu kadrodan çıkardı.

İyilik 10. bölümde başrol oyuncusu kadrodan çıkarıldı - Sayfa 1

İyilik 9. bölümü ile yeni sezon hayatına başladı. İsmail Demirci, Perihan Savaş, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci'nin rol aldığı dizi son bölümüyle kafaları iyice karıştırmıştı. Zaman zaman tepkilere maruz kalan yapımda senaristler yine ilginç bir karara imza attı. İyilik 10. bölüm fragmanında başrol oyuncusunu kadrodan çıkarıyor. 

117
İyilik 10. bölümde başrol oyuncusu kadrodan çıkarıldı - Sayfa 2

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken İyilik'te olayların ardı arkası kesilmiyor. Kusursuz görünen bir evliliğin arkasından çıkan ihanetin anlatıldığı dizi zaman zaman tepkilerin odak noktası oluyor. Senaristler şimdi de başrol oyuncusunun fişini çekti. İyilik 10. bölüm fragmanını gelin birlikte inceleyelim... 

217
İyilik 10. bölümde başrol oyuncusu kadrodan çıkarıldı - Sayfa 3

İYİLİK 9. BÖLÜM ÖZETİ 

İyilik 9. bölümde babası ve Damla'yı öpüşürken gören Nehir annesine söylemektense susmayı tercih etti. Kızının bu haline dayanamayan Neslihan, Koray'ın yardımıyla gerçekleri öğrendi ve intikam almak için ant içti!

317
İyilik 10. bölümde başrol oyuncusu kadrodan çıkarıldı - Sayfa 4

İyilik dizisinde her fırsatta soluğu Damla'nın yanında alan Murat ise Neslihan'ın oyununa geldi ve Damla'dan ayrıldı. İntikam ateşiyle yanan Neslihan, Murat'ı yeniden kendine aşık etmenin sonra da onu dımdızlık ortada bırakmanın peşinde.

417