Bruce Willis'den haber var: Hastalığı ilerledi ama ailesi ve eski eşi Demi Moore onu bir an bile bırakmıyor

80’ler ve 90’larda aksiyon sineması denince akla ilk onun ismi gelirdi. Tamamen kazıttığı saçları, kocaman mavi gözleri ve sıcacık gülümsemesiyle kadınların kalbini çalmayı da bildi, filmleriyle zirveye de çıktı. Herkes tarafından tanınmanın ve sevilmenin mutluluğuyla geçen hayatı ve kariyeri ailesinin açıkladığı hastalığı nedeniyle gölgelenecekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bruce Willis'den haber var: Hastalığı ilerledi ama ailesi ve eski eşi Demi Moore onu bir an bile bırakmıyor

Zor Ölüm film serisiyle akıllara kazınan Hollywood yıldızı Bruce Willis, yollarını ayırmalarının üzerinden uzun yıllar geçmiş olsa da adı hâlâ eski eşi Demi Moore’la anılmaya devam ediyor. Çünkü onların 1987’de başlayan evliliği 2000’de bitmiş olsa da ikili aslında yıllardır iç içe. Bu evlilikten Rumer, Tallulah ve Scout adlı üç kızı olan Willis ve Moore, dostluklarını hep sürdürdü. Kızları için bir araya gelmekten hiç vazgeçmeyen eski eşler birbirlerinin mutlu ve zor günlerinde de hep destekçi olmaya devam ettiler.Bruce Willis'den haber var: Hastalığı ilerledi ama ailesi ve eski eşi Demi Moore onu bir an bile bırakmıyor - Resim : 1Bruce Willis ve Demi Moore bir zamanların en gözde çiftlerindendi

BRUCE WILLIS VE DEMI MOORE'UN DOSTLUĞU HİÇ BİTMEDİ

Demi Moore Bruce Willis’ten ayrıldıktan sonra Ashton Kutcher’la sevgili oldu. Çift 2005’te evlendi ve 2013’te ayrıldı. Ancak Demi Moore, bu iki evliliğine rağmen hâlâ 1980-85 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Freddy Moore’un soyadını kullanıyor. Moore ve Ashton Kutcher evlendiği zaman da, Bruce Willis ve Demi Moore dost kalmaya devam etmişti. Hatta Bruce, Demi ve Ashton bir arada pozlar veriyor, üçlü arasındaki bu güzel ilişki çoğu zaman yadırganıyordu. Aradan geçen uzun yıllar bu sağlam dostluğun gerçekte ne anlama geldiğini herkese gösterecekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER