Adana'daki büyük yangın kontrol altında

Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kozmetik fabrikasına sonra da başka fabrikalara sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kapladı. Yangın söndürme helikopteri, 8 TOMA ve itfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

F5HABER F5HABER
Adana'daki büyük yangın kontrol altında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, geri dönüşüm tesisinde çıkan ve bitişikteki iş yerlerine de sıçrayan yangın kontrol altına alındı. 

Sarıhamzalı Mahallesi Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede yandaki kozmetik fabrikasına ve diğer iş yerlerine de sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Çevrede önlem alınmasının ardından itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. 18 işyerine sıçrayan yangın kontrol altına alındı. 

YANGINDAN 18 İŞ YERİ ETKİLENDİ
Bölgeye giden Adana Valisi Süleyman Elban ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, ekiplerden yangınla ilgili bilgi aldı.

Elban, gazetecilere, yangının kısa sürede diğer iş yerlerine de sıçradığını belirterek, şöyle konuştu:

"Tek sevindirici taraf can kaybımız ya da yaralının olmaması. Şu an için yangından etkilenen iş yeri sayısı 18. Daha fazla iş yeri ve alanın etkilenmemesi için arkadaşlarımız büyük bir gayretle olaya müdahale etmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

 

 

SONRAKİ HABER