Son Dakika: Fenerbahçe maçına Arda Güler için geliyorlar!

Arda Güler'in talipleri şimdiden artıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Genç yetenek Ankaragücü maçında yakından takip edilecek. İşte detaylar...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe maçına Arda Güler için geliyorlar!

AEK Larnaca'ya karşı ilk 11'de şans bulan genç futbolcu Arda Güler harika futboluyla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon Jorge Jesus'un gelişiyle çok fazla şans bulamayan 17 yaşındaki futbolcu süre aldığı dönemlerde kendini göstermek için elinden geleni yapıyor. Arda Güler'in kısa sürede gösterdiği performansla ismini şimdiden Avrupa'ya duyurdu. Avrupa'nın önemli kulüpleri genç yızdızı yakından takip ediyor.

597 DAKİKA 5 GOL-5 ASİST

2021-22 sezonuyla beraber Fenerbahçe ’de resmi maçlarda süre almaya başlayan Arda Güler, 25 karşılaşmada forma giydi. Arda, toplamda 597 dakika sahada kaldı. Arda sırasıyla Vitor Pereira, İsmail Kartal ve Jorge Jesus gibi hocalar tarafından sahaya sürüldü. 597 dakikada 5 gol, 5 asist yapan 17 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’nin Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcusu oldu. Arda Güler’in sarı-lacivertlilerle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER