İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları! Hyundai resmen çıldırdı: Yok böyle fiyat!

Temmuz ayında yürürlüğe girecek olan Avrupa Mutabakatı ile, sıfır kilometre modellerde güvenlik tedbirleri ve teknolojileri olmayan araçlar artık ülkemizde satılamayacak. Peki nakit indirimi, düşük faizli kredi, takas desteği gibi kampanyalardan hangi marka ne sunuyor? İşte marka marka sıfır otomobilde Mayıs ayı kampanyaları...

İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları! Hyundai resmen çıldırdı: Yok böyle fiyat! - Sayfa 1

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Nisan ayı satış rakamlarına göre, 20 aylık bir döneminde ardından Nisan ayında ilk kez düşüş yaşandı. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 azalan satışlar 75 bin 919 adette kaldı.
 

126
İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları! Hyundai resmen çıldırdı: Yok böyle fiyat! - Sayfa 2

Hem satışlardaki bu düşüşün etkisi hem de Temmuz ayında yürürlüğe girecek olan Avrupa Mutabakatı ile, sıfır kilometre araçlarda güvenlik tedbirleri ve teknolojileri olmayan araçların artık ülkemizde satılamayacak olması kampanyaları artıracak. Markalar ellerindeki stokları eritmek için Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarını farklı kampanyalarla geçirecek.

226
İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları! Hyundai resmen çıldırdı: Yok böyle fiyat! - Sayfa 3

Bazıları nakit indirimi bazıları ise takas ve düşük faizli kredi imkanı sunuyor.  İşte marka marka tüm Mayıs ayı kampanyaları...

326
İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları! Hyundai resmen çıldırdı: Yok böyle fiyat! - Sayfa 4

CUPRA

CUPRA Leon ve Formentor modellerinde 200 bin TL’ye 12 ay vadede yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor.  

CUPRA Formentor 1.890.000 TL'den, CUPRA LEON ise 1.690.000 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor.    2024 model araçlar için geçerli olan kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında. 

426