İstanbul'da taciz iddiası kaçak hastaneyi ortaya çıkardı

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir doktorun kendisini taciz ettiğini iddia eden bir kadın, polise şikayette bulundu. Polisler, kadının ihbarda bulunduğu binanın bodrum katına gidince, kaçak bir hastaneyle karşılaştı.

İstanbul'da taciz iddiası kaçak hastaneyi ortaya çıkardı - Sayfa 1

İstanbul Esenyurt'ta muayeneye gittiği doktorun kendisini taciz ettiğini iddia eden kadının, polise şikayette bulunması üzerine, yaklaşık 5 aydır bir binanın bodrum katındaki sığınakta 'Hayır Derneği' adı altında kiralanan, yabancılara yönelik faaliyet gösteren kaçak hastane ortaya çıkarıldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

118
İstanbul'da taciz iddiası kaçak hastaneyi ortaya çıkardı - Sayfa 2

Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan 3 katlı apartmanın 'Hayır Derneği' olarak kiralanan ve bu doğrultuda faaliyet gösterdiği öne sürülen sığınağında meydana geldi.
 

218
İstanbul'da taciz iddiası kaçak hastaneyi ortaya çıkardı - Sayfa 3

İddiaya göre, 27 yaşındaki Mısır asıllı Türk vatandaşı kadın H.A, böbreğinde ağrılar çektiğini belirterek, buraya muayene olmaya geldi.

318
İstanbul'da taciz iddiası kaçak hastaneyi ortaya çıkardı - Sayfa 4

İddialara göre Iraklı doktor M.B, kadın asistanından dışarı çıkmasını istedi ve daha sonra muayene edeceğini söylediği kadından soyunmasını istedi. Sarılıp elle tacizde bulunan, "Seni öpebilir miyim?" dediği öne sürülen doktoru iterek dışarı çıkan kadın, bağırarak tepki gösterdi.
Kadın, daha sonra 155'i arayarak kendisine tacizde bulunulduğunu anlatıp, doktor hakkında şikayetçi olmak istediğini söyledi.

418