İstanbul'da silahlı meşaleli korona halayına ceza yağdı!

Koronavirüs salgını ile mücadele sürerken alınması gereken tedbirler konusunda sık sık uyarılar yapılıyor ancak bazı vatandaşlar kurallara uymama konusunda ısrar ediyor. Bunun bir örneği de Sancaktepe'den geldi. Salgınla ilgili tüm uyarılara rağmen kalabalık bir grup silah ve meşaleler eşliğinde halay çekti. Grup arasında tespit edilen 11 kişiye toplam 35 bin lira ceza kesildi.

İstanbul'da silahlı meşaleli korona halayına ceza yağdı! - Sayfa 1

İstanbul Sancaktepe'de toplanan bir grup, sokakta son ses müzikle halay çekti.  Görüntüler Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında kaydedildi.

İstanbul'da silahlı meşaleli korona halayına ceza yağdı! - Sayfa 2

Düğün eğlencesi için sokakta toplanan bir grup son ses çalan müzikle halay çekti. Koronavirüs salgını için yapılan tüm çağrılara rağmen gruptakiler ne sosyal mesafe tanıdı ne de maske taktı.

İstanbul'da silahlı meşaleli korona halayına ceza yağdı! - Sayfa 3

HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Tüm bunlar yetmezmiş gibi gruptakilerden biri havaya ateş açtı. Meşalelerin de yakıldığı sokaktaki halay polislerin gelmesiyle son buldu.

İstanbul'da silahlı meşaleli korona halayına ceza yağdı! - Sayfa 4

35 BİN LİRA CEZA

Polis ekipleri koronavirüs tedbirlerine uymayan 11 kişiye kişi başı 3180 liradan toplam 34.980 TL idari para cezası kesti.