İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünün aksine ikinci yarısında daha fazla zorlanıyor. Ancak İsmail Kartal ve öğrencileri ne olursa olsun pes etmiyor. Fenerbahçe, 2024 yılında ligde 6 maçta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen dikkat çeken bir puan grafiğine ulaştı. Öte yandan takımda adeta İsmail Kartal'ın yardımcısı gibi her söylenileni yapılan yıldız isim ile ilgili detay dikkat çekti.

İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu - Sayfa 1

Fenerbahçe, sezona çok iyi başladı, tarihi bir seri yakalayıp uzun süre ligin zirvesinde yer aldı. Yeni yılla birlikte, peş peşe yaşanan sakatlıkların da etkisiyle oyun olarak düşüş başladı.
 

115
İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu - Sayfa 2

Özellikle maçların ilk bölümlerinde beklenen performans sergilenemedi. Sarı-Lacivertliler, sık sık skor olarak geri düştü. Ancak İsmail Kartal ve öğrencileri pes etmeyerek birçok maçta geri dönmeyi başardı.
 

215
İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu - Sayfa 3

Fenerbahçe ayrıca 25. haftada Kadıköy’de Alanyaspor önünde ilk golü yemesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puanı yazdırmayı başardı.
 

315
İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu - Sayfa 4

Sarı-Lacivertliler, 2024’te 1-0 geriye düştüğü karşılaşmalarda toplam 16 puan çıkararak şampiyonluk yarışına tutunmayı başardı. Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de yeni yılda bu alanda en başarılı takım Fenerbahçe oldu.
 

415