İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...

İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı - Sayfa 1

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yenen ve ezeli rakibi Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de tüm gözler şampiyonluğa çevrilmiş durumda.
 

111
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı - Sayfa 2

Ligde kalan 8 maçını da kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan Sarı Lacivertli ekibin teknik heyetinde ise büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Ara transfer döneminde verilen kararlar taraftarlar tarafından da büyük tarışma konusu oldu.
 

211
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı - Sayfa 3

Özellikle İsmail Kartal'ın uzun süredir bahsettiği geniş kadro yapılanmasını sezon başından bu yana iyi bir şekilde gerçekleştiren Fenerbahçe Yönetimi, teknik heyetin kararına göre hareket etmiş ve yabancı sınırı kuralları içerisinde de sakatlıklar vs. göz önüne alındığında ayrılıklar yaşanmıştı.
 

311
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı - Sayfa 4

Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanında aldığı galibiyetle çok önemli bir virajı kayıpsız dönen Fenerbahçe, milli aradan sonra çok yoğun bir tempoya girecek.
 

411