İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi!

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından sarı - lacivertliler, liderliği Galatasaray'a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, kritik karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.

İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! - Sayfa 1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Kadıköy'de oynanan ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı. Taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, Fenerbahçe liderliği Galatasaray'a kaptırdı.
 

121
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! - Sayfa 2

Bu skorun ardından puanı 64 olan Fenerbahçe, sarı - kırmızılıların 2 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Yazarlarımız Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca spor yorumcularından da öne çıkan analizler geldi.
 

221
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! - Sayfa 3

Uğur Meleke: Fenerbahçe ve Galatasaray'da iki aksam var 
Bu sezon ligin zirvesindeki iki devin oyununda iki kritik aksam var: Davinson, tamamlanamayan hücumların dönüşünde yaptığı ilk müdahalelerle, Galatasaray’ın atak sürekliliğinin baş aktörü. Sarı-kırmızılı takımın kalbi. Fred de, sağlıklı olduğu dönemde Fenerbahçe’nin ikinci-üçüncü bölge bağlantısının anahtarıydı.

321
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! - Sayfa 4

O sağlıklıyken sadece sahipsiz top kazanmasıyla, ikili mücadele yüzdesiyle değil, toplu oyundaki rolüyle de hayati bir rolü vardı Fenerbahçe’de. Onun olmadığı dönemde Fenerbahçe orayı Krunic’le kompanse etmeye çalıştı ama Boşnak orta saha, Fred’le aynı tip oyuncu değil. İsmail’le birlikte daha fazla emniyet supabı görüntüsü veriyorlar ancak Fenerbahçe’nin dünkü gibi rakip yarı alana yığdığı oyunlarda renksiz kalıyorlar.
 

421