İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muahbiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu. İşte detaylar...

İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşan Fenerbahçe deplasmanda 2 puan bıraktı ve lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.
 

123
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar - Sayfa 2

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, İsmail Kartal'u çok sert sözlerle eleştirirken Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli teknik adamla ilgili aldığı kararı duyurdu. Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:
 

223
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar - Sayfa 3

"FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMI HOCASINI YENEMİYOR" 
Bir mucize olması lazım Fenerbahçe'nin şampiyon olması için. Bunu 3 ay önce söylemiştim. VAR konusuna geleceğiz o ayrı bir şey... Fenerbahçe, VAR'ın müdahalesine tepki gösteriyor ama o kadar güçlü bir tepki değil. Hocalarının hataları sezon boyunca devam ettiği için VAR'ın müdahale etmemesi gereken yerlere Fenerbahçe camiası yeteri kadar tepki gösteremiyor.

323
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar - Sayfa 4

Herkesin kafasında 'Eyvah İsmail hoca takımı bozacak mı' diye düşünüyor. Hüzünlü olmak ayrı bir şey ama ben şaşırmıyorum. Galatasaray şampiyon olabilir. Bunu ironik olarak söylüyorum Galatasaray şampiyon olsa da Fenerbahçe futbol takımı ve futbolcuları daha başarılı. Galatasaray futbolcuları hocalarıyla birlikte hareket ederek bu puanları toplarken Fenerbahçeli futbolcular hocalarına rağmen bu puanları topladı. Fenerbahçe futbol takımı hocalaranı yenemiyor. Hocanın ne kadar önemli olduğunu bugün görüyoruz.
 

423