İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçı öncesi İsmail Kartal harekete geçti. Tüm takımı toplayan ve özel bir toplantı yapan Kartal, 'artık istemiyorum' diyerek yeni kararını açıkladı. İşte detaylar...

İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum - Sayfa 1

Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından Avrupa defterini de kapatan Fenerbahçe artık tüm dikkatini Süper Lig’e verecek. Galatasaray ile sıkı bir zirve yarışına giren sarı-lacivertliler, bugün Sivas ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencileriyle bir toplantı yaptı.
 
 

İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum - Sayfa 2

Artık kritik haftalara girildiğini ve herhangi bir puan kaybının telafisinin çok zor olacağını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcının, “Son haftalar her takım için zordur.
 

İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum - Sayfa 3

Her mücadeleye bunun bilincinde çıkmalıyız. Gönül isterdi ki Avrupa’da da yolumuza devam edelim. Ama olmadı. O sayfayı kapatıp önümüze bakmalıyız.
 

İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum - Sayfa 4

Hiçbirinizin Olympiakos maçına takılıp kalmasını istemiyorum. Tüm dikkatimizi artık Süper Lig’e vermeliyiz. Ligde şampiyon olarak bizi bu sezon her maçta destekleyen taraftarımızı mutlu etmeliyiz” dediği öğrenildi.