İslam Memiş dolarda, alış yapacağı rakamı açıkladı: 'Aman dikkat edin'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son görünümü değerlendirirken, gram altın ve dolarda alış yapabileceği seviyeleri açıkladı. Memiş, kripto paralardaki düşüşe işaret ederken, 'Aman dikkat edin' diyerek önemli bir de uyarı yaptı.

İslam Memiş dolarda, alış yapacağı rakamı açıkladı: 'Aman dikkat edin' - Sayfa 1

Merkez Bankası öncesi gram altın, dolar, euro ve kripto paralarda son durum takip edilirken, İslam Memiş'ten yeni değerlendirmeler geldi. Memiş, gram altın ve dolar için özellikle alım yapabileceği seviyeleri açıkladı.

111
İslam Memiş dolarda, alış yapacağı rakamı açıkladı: 'Aman dikkat edin' - Sayfa 2

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, "Haftanın ilk işlem gününü geride bıraktık. Bu hafta TCMB'nin faiz kararının, döviz kurlarında, TL üzerinde ve emtiaların gram bazında ne gibi etkileri olabilir, kripto para yatırımcıları ne yapmalı? Bu gibi soruların cevabını vereceğim. Yurt içi piyasalarda faiz kararı var, onun da bir etkisi artık yavaş yavaş kalmıyor. Ne faiz kararının ne metnin ekisi kalmıyor. Dışarıdaki gelişmelere odaklı piyasalarla karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz" dedi.
 

211
İslam Memiş dolarda, alış yapacağı rakamı açıkladı: 'Aman dikkat edin' - Sayfa 3

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR TAHMİNİ

Memiş, doların seyri için şunları söyledi: Doların seyrini takip etmeye devam ediyoruz. Geçen hafta Fed faiz kararını açıkladı, kripto paralarda çöküşler oldu, paritelerde gelişmeler oldu, dolar biraz değer kazandı ama dolar endeksi 104 seviyelerinde, bizde dolar TL kuru yüksek kalmaya devam ediyor, bunun nedeni işsel nedenler. Herkes faiz artırırken biz herhangi bir hamlede bulunmuyoruz ve dolar TL yüksek kalmaya devam ediyor.

311
İslam Memiş dolarda, alış yapacağı rakamı açıkladı: 'Aman dikkat edin' - Sayfa 4

İslam Memiş, son videosunda şöyle devam etti: Ben geçen haftalarda piyasalarla ayrıştım. TL'de beklemeyi tercih ediyorum ama teknik olarak öngördüğüm yükseliş ve düşüşü paylaşmayı sürdürüyorum. Dolar 17.33 seviyesinde, 17.50 güçlü direnç seviyesi olmaya devam ediyor, devamında da 17.80 seviyesi.

411