Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması: Ülkemize kahramanmış gibi giriş yaptı

2,5 yıldır Brezilya'da yaşayan Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, Türkiye'ye döndü. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili, "Ülkemize sanki bir kahramanmış gibi giriş yaptı ve gözaltına alındı. Tabii ki ifadesini verip serbest kalabilir. Sonunda her zaman olduğu gibi yüce yargı kararını verir. Kısaca; basına 'Arkadaşım' diye dün havaalanında tanıttığı beyefendi bir polis memuru. Algılarınız karışmasın diye bunu yazıyorum" ifadelerini kullandı

Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması: Ülkemize kahramanmış gibi giriş yaptı - Sayfa 1

Şarkıcı Işın Karaca, üçüncü evliliğini Aralık 2016'da Tuğrul Odabaş ile yapmıştı. Karaca, 1 ay önce ise Tuğrul Odabaş'tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

111
Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması: Ülkemize kahramanmış gibi giriş yaptı - Sayfa 2

"ONLARIN İLİŞKİLERİNE KARIŞAMAM"

Boşanmanın ardından açıklamalarda bulunan Karaca, "Mia benim kızım" diyen Odabaş’la alakalı, "Yukarda Allah var, çok emeği var. Kimse tersini söylemiyor. Şöyle de bir gerçek var tabii ki; onların ilişkilerine karışmam. Birbirlerini çok seviyorlar, karışacak bir şey yok yani" demişti.

211
Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması: Ülkemize kahramanmış gibi giriş yaptı - Sayfa 3

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Odabaş, boşanmanın ardından Işın Karaca'nın Sedat Doğan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Mia ile fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Fotoğrafına duygusal bir not düşen Odabaş, "Seni seviyorum kızım" ifadelerini kullanmıştı.

311
Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması: Ülkemize kahramanmış gibi giriş yaptı - Sayfa 4

TEHDİT ETTİ

Bu paylaşımı gören Sedat Doğan ise, Odabaş'a, "Şov yapamazsın" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim. Beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul, efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim. Benim kızımın fotoğraflarını alıp Instagram’da, orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol.

411