İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aldıkları yeni kararları açıkladı. Bunun uzlaşma ve bir arada hareket etme süreci olduğunu belirten İmamoğlu, 24 saat ulaşım uygulamasının sonlandırılacağını belirtti, diğer saatlerde de toplu taşıma seferlerinin azaltılacağını iletti.

İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak bugün kurmaylarıyla sanal toplantı gerçekleştirdi.

113
İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı - Sayfa 2

Bu toplantıda alınan kararları daha sonra canlı yayında kamuoyu ile paylaşan İmamoğlu, sözlerine "Küresel çaptaki salgın maalesef her geçen büyüyor. Ülkemizde de ne yazık ki hem ölüm hem de vaka sayısı artıyor. Yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadesiyle başladı.

213
İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı - Sayfa 3

Tedavisi süren hastaların bir an önce sağlıklarına kavuşması için dua ettiğini belirten İmamoğlu, devamında şunları kaydetti:

313
İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı - Sayfa 4

Hep birlikte mücadele ediyoruz. Değerli dostlarım hem dünya hem ülke olarak görünmeyen bir düşmanla savaş halindeyiz. Bu radikal düşmana karşı radikal tedbirler almamız gerektiğinden daha önce bahsetmiştim. Devletimizle uyum içinde, biz de İBB olarak çok sıkı koruyucu ve önleyici tedbirler alarak yolumuza devam ediyoruz.

413