Hyundai sadece bugün 331 bin liradan satacak!

Dev otomobil markası Hyundai fiyat listesinde bugün son gün. Kasım itibariyle yeni fiyatlar bizleri bekliyor olacak. 3 ay zam yapmadan satış yapan Hyundai, 331 bin liradan başlayan fiyatlarla tüketicileri cezbediyor. Gelin birlikte Hyundai i10, i20, Elantra, Bayon, Tucson, Kona ve Santa FE, Ekim 2022 fiyatlarını inceleyelim.

Hyundai sadece bugün 331 bin liradan satacak! - Sayfa 1

Tepeden tırnağa zam haberleri gelmeye devam ederken otomobil fiyatlarında da yeni ayın gelecek olması sebebiyle artış bekleniyor.

135
Hyundai sadece bugün 331 bin liradan satacak! - Sayfa 2

Zam öncesi son fiyat listelerini siz değerli okurlarımız için paylaşıyoruz. Daha önce Renault, Citroen, Opel, Seat, Nissan, Kia, Ford ve daha bir çok otomotiv devinin fiyatlarını listeledik. Bugünkü konuğumuz ise Türkiye’de en çok satan markaların başında gelen Hyundai.

235
Hyundai sadece bugün 331 bin liradan satacak! - Sayfa 3

Sıfır otomobil sahibi olmak pek çok kişi için hayal olsa da Hyundai piyasanın en ucuz A sınıfı aracını elinde bulunduran marka olarak karşımıza çıkıyor.

335
Hyundai sadece bugün 331 bin liradan satacak! - Sayfa 4

Geliştirdiği teknolojiler ve ciddi yatırımlarıyla otomotiv dünyasının öncülerinden biri olan Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, i10 için 331 bin TL istiyor.

435