Hyundai gemileri yaktı! Bu arabayı 150 bin liraya satacak!

Hyundai, otomobil almak isteyip de alamayanlar için ilaç gibi gelecek bir aracın müjdesini verdi. Gelen son dakika; habere göre Hyundai, Hindistan pazarına özel olarak ürettiği Santro modelini, bu yıl içinde ülkemize getirecek. Hindistan'da 87 bin liraya satılan aracın Türkiye fiyatı henüz belirlenmedi ancak lojistik ve vergi masrafları eklendiğinde kaba bir hesapla 150 bin civarında olması bekleniyor.

Hyundai gemileri yaktı! Bu arabayı 150 bin liraya satacak! - Sayfa 1

Türkiye'de döviz kuruna endeksli olarak artan sıfır otomobil fiyatları tutulamıyor. Çip krizi, tedarik sorunu, üretimde yaşanan aksaklık, tüketicilerin sıfır araç bulmasını neredeyse imkansız hale getirirken sınırlı sayıda aracın varlığı da yüksek fiyatları beraberinde getiriyor.

114
Hyundai gemileri yaktı! Bu arabayı 150 bin liraya satacak! - Sayfa 2

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar da can sıkıyor. 300 bin TL'nin altında sıfır otomobil modeli bir elin 5 parmağını geçmezken Türkiye'de en çok satan markalardan olan Hyundai'den dikkat çeken bir hamle geldi.

214
Hyundai gemileri yaktı! Bu arabayı 150 bin liraya satacak! - Sayfa 3

Hyundai i10, Hyundai i20, Tucson, Elentra, Kona, Accent Blue, i30, Accent Era, Getz gibi zengin modellere sahip olan Hyundai otomobil sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor.

314
Hyundai gemileri yaktı! Bu arabayı 150 bin liraya satacak! - Sayfa 4

Hyundai, otomotiv sektöründe dengeleri değiştirecek hamle ile ceplerdeki yangını söndürecek yeni modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

414