Hyundai çıldırmış olmalı! i10 fiyatları inanılmaz

Otomobil devi Hyundai, şubat ayı fiyatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ülkemizde en çok satan modeller arasında yer alan Hyundai fiyatlarını görenler inanamıyor. İşte Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra ve Hyundai Kona güncel fiyat listesi…

Hyundai çıldırmış olmalı! i10 fiyatları inanılmaz - Sayfa 1

Tamamen Avrupa pazarı için geliştirilen Hyundai Bayon, rakiplerine göre yüksek donanım seviyesiyle fark yaratan Hyundai i10 ve dinamik tasarımı, çarpıcı iç mekanıyla özellikle genç kullanıcıların beğenisini kazanan Hyundai i20 için 2022 model yılı da devreye girdi. İki model yılı arasındaki fark araba almak isteyenleri mutlu edecek cinsten.

Sizler için Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra,  Hyundai Santa Fe Hibrit ve Hyundai Kona Elektrik  Hyundai Kona Şubat ayı fiyatlarını derledik. 

140
Hyundai çıldırmış olmalı! i10 fiyatları inanılmaz - Sayfa 2

Marka büyüme ve gelişme stratejisi kapsamında sürekli bir değişim halinde. 2015 yılında büyük bir dönüşüm geçiren şirket yepyeni bir çok modelini Türk kullanıcılarının beğenisine sundu.

240
Hyundai çıldırmış olmalı! i10 fiyatları inanılmaz - Sayfa 3

Ekonomiyi ve verimliliği ön planda tutan Hyundai yeni nesil araçlarıyla çok daha rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

340
Hyundai çıldırmış olmalı! i10 fiyatları inanılmaz - Sayfa 4

Hyundai, sadece akıcı estetik ve premium görünümle değil aynı zamanda ulaşılabilir fiyat politikası sayesinde de yoğun talep görüyor.

440