Hyundai bu SUV modeli sadece 295 bin TL’ye satıyor; Bu fiyat listesini bir daha bulamazsınız

Hyundai Şubat ayındaki güncel fiyat listesiyle tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu haberimizde sizler için Hyundai'nin İzmit'teki fabrikasında üretilen Bayon fiyat listesini hazırladık.

Hyundai bu SUV modeli sadece 295 bin TL’ye satıyor; Bu fiyat listesini bir daha bulamazsınız - Sayfa 1

Otomobil sektöründe yaşanan gelişmeler baş döndürücü bir hızla devam ediyor. Küresel çapta yaşanan çip ve hammadde krizinin otomotiv sektöründe yarattığı kayıp artıyor. Özellikle ülkemizde son dönemde revaçta olan B-SUV modellerinin fiyatları cep yakmaya devam ediyor.

118
Hyundai bu SUV modeli sadece 295 bin TL’ye satıyor; Bu fiyat listesini bir daha bulamazsınız - Sayfa 2

F5 Haber olarak her gün farklı bir markanın fiyat listesini paylaşıyoruz. Bugünkü konuğumuz ülkemizde SUV araçlarıyla epey sevilen Hyundai. Ocak ayını 2021 model araçlarla geçiren Hyundai, şu sıralar ise yeni model yılına geçiş yaptı. 2022 Hyundai Bayon fiyatları da ortaya çıkmış oldu.

218
Hyundai bu SUV modeli sadece 295 bin TL’ye satıyor; Bu fiyat listesini bir daha bulamazsınız - Sayfa 3

Güney Kore merkezli otomobil üreticisi Hyundai, Türkiye fabrikalarında üretilen 2022 Hyundai Bayon, 10 bin TL ile 25 bin TL arasında değişen fiyat farklarını getiriyor.

318
Hyundai bu SUV modeli sadece 295 bin TL’ye satıyor; Bu fiyat listesini bir daha bulamazsınız - Sayfa 4

Yüksek standartlara sahip tasarımıyla dikkat çeken Bayon yeni model yılıyla birlikte başlangıç fiyatı 300 bin TL barajını geçti.

418