Hyundai bu modeli 370 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek

Sıfır otomobil almak isteyenlerin takibinde yer alan Hyundai, Mart ayı fiyat listesini açıkladı. Yeni ayda modeller, şubat ayına göre zamlandı. Peki Mart ayında sıfır km 2023 Hyundai i10, i20, Bayon, Tucson ve Kona kaç lira oldu? Gelin detayları birlikte inceleyelim.

Hyundai bu modeli 370 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 1

Sıfır otomobil almak isteyen milyonlarca vatandaş güncel araç fiyatları listesini merak ediyor. Dünya çapında yaşanan gelişmelerden etkilenen otomobil piyasası her ay zam üstüne zam yapıyor. Üstelik piyasada sıfır kilometre araç bulmak adeta imkansızken bir de üstüne fahiş fiyatlar vatandaşın tepkisini çekiyor.

135
Hyundai bu modeli 370 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 2

Her gün sizlerle birçok markanın fiyat listelerini mercek altına alıyoruz. Bugünün konuğu ise Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai.

235
Hyundai bu modeli 370 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 3

Hyundai, 2023 Mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini paylaştı. Şubat ayında bazı modellere zam gelmişti. Mart ayında ise 2023 model yılına geçişle birlikte fiyatlar epey yükseldi.

335
Hyundai bu modeli 370 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 4

Hyundai'nin en ucuz otomobili 370 bin liradan satışta. Aynı versiyonun fiyatı geçen ay 359 bin olarak açıklanmıştı. Hyundai i20, şu günlerde 466.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Bu pakette 100 beygir güç üreten 1.4 litrelik benzinli bir motor ve manuel şanzıman söz konusu.

435