Hyundai bu listede tam 110 bin TL birden indirdi; Dolar sonrası fiyatlar uçacak denilmişti

Ocak ayının ilk günlerinde sıfır otomobil fiyatlarında artış yaşanacak diye beklenirken markalardan peş peşe indirimli listeler gelmeye başladı. İşte Hyundai Bayon Ocak ayı güncel fiyat listesi…

Hyundai bu listede tam 110 bin TL birden indirdi; Dolar sonrası fiyatlar uçacak denilmişti - Sayfa 1

Türk Lirası’nın dolar karşısında yeniden değer kazanmaya başlamasıyla birlikte sıfır otomobil piyasasında da hareketlenmeler başladı. Açıkçası Ocak ayıyla birlikte fiyatların iyice artmasından korkulmuştu. Ancak fiyat listeleri indirimli bir şekilde çıkmaya başladı.

115
Hyundai bu listede tam 110 bin TL birden indirdi; Dolar sonrası fiyatlar uçacak denilmişti - Sayfa 2

Güney Kore merkezli dev otomobil markası Hyundai indirimli listeleri çıkartan en cömert firmalarından biri oldu. Hyundai neredeyse bütün modellerinde güzel indirimlerle yüzleri güldürecek gibi duruyor.

215
Hyundai bu listede tam 110 bin TL birden indirdi; Dolar sonrası fiyatlar uçacak denilmişti - Sayfa 3

Fiyatların inişli çıkışlı bir havada seyretmesi tüketiciyi bir hayli endişelendirmiş olacak ki bayilerde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız bir hal almış durumda. Yani bu durumda elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda var.

315
Hyundai bu listede tam 110 bin TL birden indirdi; Dolar sonrası fiyatlar uçacak denilmişti - Sayfa 4

Bayilerdeki sıfır otomobil bulma sıkıntısını sadece döviz kurlarına bağlamak doğru olmaz. Asıl önemli nedenlerin başında otomotiv sektöründeki yaşanan çip krizi geliyor. Dünya genelinde yaşanan çip krizinin ne zaman biteceğine dair ise meraklar devam ediyor.

415