Yıldız projeler seçilecek

Gayrimenkul sektöründeki en iyi projeleri seçen, sektöre ve şehirlere değer katan Sign of the City Awards (SotCA) için geri sayım başladı. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından seçilecek yıldız projeler 11 Aralık’ta gerçekleşecek törende ödüllerini alacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yıldız projeler seçilecek

GAYRİMENKUL sektöründe 5 yıldır prestijli bir imza olarak varlığını sürdüren Sign of the City Awards (SotCA) için geri sayım başladı. Türk gayrimenkul sektörünü heyecanlandıran ve sektörü yeni kavramlarla buluşturan ödüller için ilk adım jüri buluşması oldu. Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen yarışma için çalışmalara başlandı. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 1000’in üzerinde projenin ödül alabilmek için yarıştığı, 100’lerce projenin ödüle değer bulunduğu Sign Of The City Awards, gayrimenkul dünyasının dinamizminin devamlılığı ve nitelikli kentleşmenin standartlarını belirlenmesinde önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Sign of the City Awards’un sektörün önemli isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan jürisi önceki gün İstanbul Ticaret Odası’nda bir araya gelerek bir önceki yılın genel değerlendirilmesini yaptı ve yenilikleri konuştu. Dünyadaki gelişmeleri takip ederek belirlenen kategorilerin üzerinden geçen jüri üyeleri, platformun başkanlarını da seçti. Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi eş başkan seçildi.

ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER