Yıl boyunca arı gibi çalıştılar… Ünlü çiftin bitmeyen ultra lüks aşk tatili!

Geçen yazdan beri devam eden aşklarıyla manşetleri süslemeye devam eden ünlü çift baş başa çıktıkları aşk tatilinde görüntülendi. Yoğun çalışma tempolarından kaçıp gönüllerince eğlenmek isteyen ünlü şarkıcı ve futbol yıldızı sevgilisi Bahamalar’da yorgunluk atıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yıl boyunca arı gibi çalıştılar… Ünlü çiftin bitmeyen ultra lüks aşk tatili!

Taylor Swift 2023’ü en çok çalışan ve para kazanan müzik yıldızı olarak tamamladıktan sonra yılın en önemli müzik ödüllerini de bir kez daha kucakladı.

HEM İŞTEN HEM AŞKTAN YANA YÜZLERİ GÜLDÜ

Son albümünün kazandığı başarı ve Eras dünya turunun dünyanın dört bir yanında seyirci rekorları kırmasıyla bir kez daha sahnelerin kraliçesi olduğunu kanıtlayan genç yıldızın en sonunda aşktan yana da yüzü güldü.Yıl boyunca arı gibi çalıştılar… Ünlü çiftin bitmeyen ultra lüks aşk tatili! - Resim : 1Hafta başında Los Angeles'ta görüntülenen Taylor Swift ve Travis Kelce ani bir kararla Bahamalar'a, aşk tatiline gitti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER