Yargı'nın Tuğçe'si Merve Ateş: O sahneleri okuyunca ağladım

Kanal D’nin ilgiyle izlenen ve finale yaklaşan dizisi “Yargı”da Tuğçe karakterini canlandıran Merve Ateş ile bir araya geldik. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerde işlenen cinsel istismar konusunda sergilediği performansla övgü dolu yorumlar alan genç oyuncu, senaryoyu ilk okuduğunda ağladığını itiraf etti: “Direkt ağladım. Eve gittim bir daha ağladım ve şunu dedim kendime: Yapacak bir şey yok. Tuğçe’sin. Yapacaksın. Ekibine güven, senaryoya güven, hocalarına güven.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yargı'nın Tuğçe'si Merve Ateş: O sahneleri okuyunca ağladım

Canlandırdığınız Tuğçe karakterinin başına gelen cinsel istismar olayı diziye damgasını vurdu. Siz de performansınızla dikkatleri üzerine çektiniz. Neler hissediyorsunuz?

- Süreç çok zordu. 3 sezon geçirdik ve biz 86’ncı bölümde bunu işlemeye başladık. 86 bölüm öncesinde bir Tuğçe büyüttüm içimde. Elini tuttuğumda ergendi. Düştük, ayağa kalktık, toparladık, polis oldu, hayata tutundu, âşık oldu derken böyle bir olayın başına gelmesini beklemiyordum. Süreç içinde de bir süre kabullenmedim.

Senaryoyu görünce ne yaptınız?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER