Yalın: O şova sporcu gibi hazırlanıyorum

Kariyerinin 20’nci yılını 31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserle kutlamaya hazırlanan Yalın, önceki gün Feriye Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yalın: O şova sporcu gibi hazırlanıyorum

40 bin kişinin karşısına çıkmaya hazırlanan şarkıcı, “Bu iş ilk önüme geldiğinde ‘Deli bunlar’ demiştim. Bunu delilik olarak görüyorum. Pandeminin sonundan beri bilet satışları yukarı doğru gidiyor, ancak stadyum noktasına geleceğini hayal edemiyordum. Bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum” dedi.

Yalın: O şova sporcu gibi hazırlanıyorum - Resim : 1

Yalın, “Şova nasıl hazırlanıyorsunuz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

“Sporcu gibi. Antrenman yapıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Zonguldak’ta verdiğim belediye konserine 300 bin kişi gelmişti, ancak biletli seyirciye ilk kez bu kadar büyük konser vereceğim. Hayatımın en büyük konseri olacak.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER