Uyarılar peş peşe geldi: Aralarında İstanbul da var! Kuvvetli yağmur geliyor... Prof. Dr. Orhan Şen saat verip uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilerine göre bugün ve yarın yurdun batı, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Bölgesi'nde çok sayıda ilde sağanak bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, aralarında İstanbul'un da olduğu illeri sayarak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. AKOM, megakent için yaptığı hava durumu tahmininde yarın aralıklı sağanak yağmur beklendiğini, hava sıcaklığının ise 10-16 derece aralığında olacağını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Uyarılar peş peşe geldi: Aralarında İstanbul da var! Kuvvetli yağmur geliyor... Prof. Dr. Orhan Şen saat verip uyardı

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabı üzerinden hava durumu tahminlerini paylaştı. Şen, aralarında İstanbul'un da bulunduğu illeri sayarak kuvvetli sağanak yağış riskine dikkat çekti.

Prof. Dr. Orhan Şen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün akşam kıyı Ege, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale Edirne, Edremit körfezinde kuvvetli yağmur başlayacak. Gece yarısından sonra Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla'da çok kuvvetli gök gürültülü yağmur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER