Ünlü şarkıcı 17 yıl boyunca gerçeği tüm dünyadan gizlemiş! Yalan söylemenin yükü çok ağırdı, daha fazla dayanamadım!

Bundan tam iki yıl önce ünlü şarkıcı sosyal medya sayfasından, hayranlarının kanını donduran bir paylaşım yaptı... Bir yandan gözyaşı dökerken diğer yandan da durumunu anlatıyordu... Milyonda bir görülen ve kesin bir tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştı. Direnmek için elinden geleni yapacaktı ama yine de işi hiç kolay değildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü şarkıcı 17 yıl boyunca gerçeği tüm dünyadan gizlemiş! Yalan söylemenin yükü çok ağırdı, daha fazla dayanamadım!

Ünlü şarkıcının bu açıklaması hayranlarının yüreğini dağladı... Onu yıllar boyunca hep sahnelerde en güzel ve en sağlıklı haliyle görmeye alışan, sesini zevkle dinleyen hayranları için de kolay kabul edilebilir bir durum değildi bu.

O ünlü şarkıcı, hastalıkla mücadelesini hazırlanan bir belgeselde de gözler önüne serdi. Elinden gelenin fazlasını yapıyordu ama bu işin ucunda şöhretini borçlu olduğu sesini kaybetmek de vardı..

İşte o ünlü şimdi de bambaşka ve daha farklı bir açıklamayla herkesi şaşırttı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER