Ünlü oyuncu 15 yıldır milyarder iş insanıyla evli… ‘Bana kaç kez evlenme teklif ettiğini söylemeye utanıyorum’

Artık 60’ına merdiven dayamış olsa da büyüleyici güzelliğini korumaya ve hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Hollywood’a Meksika’dan transfer olan yıldız oyuncu hem başarılı kariyeri hem güzelliği hem de sıcak tavırları ve sempatikliğiyle gönüllerin de yıldızı olmayı sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü oyuncu 15 yıldır milyarder iş insanıyla evli… ‘Bana kaç kez evlenme teklif ettiğini söylemeye utanıyorum’

Onun gönlü ise 15. evlilik yıldönümlerini kutladığı sevgili kocasından başkasını görmüyor…

RUH EŞİNİ BULDU

Salma Hayek Instagram hesabından bugüne kadar gizli kalmış düğün fotoğraflarını paylaştığı yıldönümü kutlama gönderisine “Ruh eşini bulmanın kutsiyetini anlatacak kelime yok” notunu düştü.Ünlü oyuncu 15 yıldır milyarder iş insanıyla evli… ‘Bana kaç kez evlenme teklif ettiğini söylemeye utanıyorum’ - Resim : 1Hollywood'un ne sevilen yıldızlarından Salma Hayek uzun yıllar evliliğe yanaşmadıktan sonra en sonunda Francois-Henri Pinault’yla mutluluğu yakaladı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER