Ünlü model aşkı bulunca modelliği bırakmaya karar verdi… Sakin bir yaşam için şehirden kaçıp sevgilisinin yanına taşındı

Son yıllarda gerek ülkemizde gerekse dünyada birçok ünlü ismin kalabalık ve yorucu şehir hayatından vazgeçip daha küçük yerlere hatta kimi zaman köylere yerleştiğiyle sık sık karşılaşıyoruz. Stres dolu büyük şehir hayatından kaçan sayısız ünlü kendilerini doğaya ve çoğu zaman da toprakla uğraştıkları işlere vererek huzuru arıyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü model aşkı bulunca modelliği bırakmaya karar verdi… Sakin bir yaşam için şehirden kaçıp sevgilisinin yanına taşındı

Bu kervana katılan son yıldızlardan birinin de ünlü süper model Bella Hadid olduğu ortaya çıktı.

ŞEHİRDEN KAÇANLAR KERVANINA O DA KATILDI

Son zamanlarda podyumlardaki varlığı giderek azalan Bella Hadid’in bir süredir Los Angeles ya da New York gibi gösteri dünyasının kalbinin attığı merkezlerde değil Teksas’ta yaşadığı anlaşıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER