'Ünlü milyarder kendini ölmüş gibi gösterdi, genç sevgilisi ile Moskova'da yaşıyor' Dünya gündemine bomba gibi düşen iddia

2018 yılında Alp Dağların'da kaybolan ve 2021 yılında resmen öldüğü ilan edilen Almanya'nın en zengin iş adamlarından Karl Erivan Haub'un hayatta olduğu ve genç sevgilisi ile Moskova'da yaşadığı iddia edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Ünlü milyarder kendini ölmüş gibi gösterdi, genç sevgilisi ile Moskova'da yaşıyor' Dünya gündemine bomba gibi düşen iddia

Almanya'nın en zengin iş adamlarından 'Tengellman' satış şirketinin sahibi Karl Erivan Haub, 2018 yılında kayak gezisi için gittiği Alp Dağların'da kaybolmuş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Almanya mahkemesi, 2021 yılının Mayıs ayında 3 yıldır bulunamayan 58 yaşındaki milyarderin 'resmi olarak öldüğünü' ilan ederken Alman medyası gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

KENDİNİ ÖLMÜŞ GİBİ GÖSTERDİ, MOSKOVA'DA GENÇ BİR KADINLA BİRLİKTE YAŞIYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER