"Un sektörünün aktif büyüklüğü 25 milyar liraya ulaştı"

TUSAF Başkanı Eren Günhan Ulusoy, "(Ülkemizde) Faaliyet gösteren 535 aktif un sanayicisi, 25 milyar TL'lik gayrısafi hasıla üretiyor. Un sektörünün aktif büyüklüğü 25 milyar liraya ulaştı" açıklamasında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Un sektörünün aktif büyüklüğü 25 milyar liraya ulaştı"

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Türkiye'de faaliyet gösteren 535 aktif un sanayicisinin 25 milyar TL'lik gayrısafi hasıla ürettiğini belirterek, "Un sektörünün aktif büyüklüğü 25 milyar liraya ulaştı." dedi.

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Kongre ve Sergisi" yerli ve yabancı binin üzerinde delegenin katılımıyla Antalya'daki Belek Turizm Merkezi'nde başladı.

Bu yıl "Global Ticaret Buğday ve Lisanslı Depoculuk" ana temasıyla gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Ulusoy, sektörün hacmine bakıldığında Türkiye'nin 68 ilinde faaliyet gösteren 535 aktif un sanayicisinin, 25 milyar liralık gayrisafi hasıla ürettiğini, sektörün aktif büyüklüğünün 25 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER