Uçuşa hazır mısınız?

Seyahatlerin arttığı döneme girdik. Pek çok kişi tatil planlıyor. Bu nedenle gündemimizde havaalanı stilleri var. Yolculuğa çıkarken elbette öncelik konfor ama doğru seçimlerle hem iyi görünüp hem de yol boyu rahat edebiliriz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Uçuşa hazır mısınız?

Havaalanı stilleri ünlü isimlerin de etkisiyle moda tarzları arasında ayrı bir başlık olmayı başardı. Zira ünlü yıldızlar seyahat ederken dahi stil sahibi görünmenin dersini veriyor adeta. Ben özellikle 90’ların havaalanı görünümlerinden ilham alıyorum. Çünkü yalnızca jean, deri ceket, basic tişört ve güneş gözlüğüyle ortaya çıkan nefis stiller var. Eşofmanlarla daha rahat bir tarz yaratabilir ya da kumaş pantolon gibi parçalarla giyiminize

şıklık da katabilirsiniz. Ancak yine de havaalanı stillerinde fazla iddialı ve abartılı parçalar tercih etmekten kaçınmalısınız.

Pamuklu kumaş tercih edin

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER