'Üç Kız Kardeş’in mutlu vedası

Kanal D’de üç sezondur izleyiciyle buluşan ve son yılların en çok konuşulan dizilerinden biri olan “Üç Kız Kardeş”, bu akşam yayınlanacak 84’üncü bölümüyle ekrana veda ediyor. Dizinin başrol oyuncuları, son bölüm için “Seyircilerimizi çok mutlu olacakları, güzel bir final bekliyor” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Üç Kız Kardeş’in mutlu vedası

İCLAL Aydın’ın romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş”in son bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek. Başrol oyuncuları Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve Almila Ada, başarılı geçen üç sezon ardından duygularını dile getirdi. ‘Türkan’ı canlandıran Özgü Kaya, setteki ilk gününü şöyle anlattı: “Çok üşümüştük. Ayvalık bize hoş geldin merasimini rüzgârıyla birlikte yapmıştı. Ama hepimiz umut doluyduk.” ‘Derya’ karakterine hayat veren Melisa Berberoğlu, “Gözlerim doluyor. Hafif buruğum ama inanılmaz güzel bir üç sezon geçirdik. Aynı zamanda çok da gururluyum. Ayvalık’a da o kadar alıştım ki, gitmek istemiyorum açıkçası” dedi. ‘Dönüş’ rolündeki Almila Ada da setteki ilk anısına dair “Ön hazırlık sürecinde tanışıp kaynaşmıştık, ancak Ayvalık’a geldiğimizde dekorla, kostümle prova yapmamız bu diziye dair unutamadığım ilk anılarımdan biri” diye konuştu.

'Üç Kız Kardeş’in mutlu vedası - Resim : 1

BU HİKÂYE ÖZLENECEK

Özgü Kaya, “İzleyiciyi nasıl bir final bekliyor?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “İzleyicilerimiz, hayal ettikleri şeyleri şaşırarak izleyecek. Her şey çok güzel olacak diyebilirim.” Melisa Berberoğlu aynı soruyu “Bu hikâye, olması gerektiği gibi bitiyor. Seyircilerin bu hikâyeye özlem duyacağını düşünüyorum” diye yanıtladı. Almila Ada ise “Üç Kız Kardeş bir aile, bir sevgi dizisi. Bizi üç sezondur takip eden seyircilerimizi çok mutlu olacakları, çok güzel bir final bekliyor” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER