Torununu göremeyen babaannelere kötü haber

İZMİR’de yaşayan çift, 2015’te boşandı. Mahkeme çocuğun velayetini anneye verirken, baba ile de kişisel ilişki tesisi kurulmasına hükmetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Torununu göremeyen babaannelere kötü haber

İddiaya göre, eski gelin velayet hakkını kötüye kullandı, hiçbir somut delil ve dayanak olmadan babaanne ile torun arasındaki ilişkiyi koparmak için eski kayınvalidesi hakkında korunma kararları aldırdı. Babaanne, torunu ile haftada en az bir kez telefonla yılda 2 kez de yüz yüze olmak üzere kişisel ilişki kurulması için dava açtı.

Davaya cevap veren eski gelin, “Eski eşim çocuğu aldığı dönemlerde babaanneye bırakıyor. Çocuk onun yanında kaldığı dönemlerde sürekli hastalanmakta, bu durum benden gizlenmektedir. Çocuğum da benimle konuştu, babası ve babaannesi hakkında olumsuz şeyler söyledi. Çocuğum babaannesi ile görüşmek istememektedir. Davanın reddini istiyoruz” dedi.

‘OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM YOK’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER