Tolunay Kafkas: Galatasaray maçında ayaklarımız yere basar

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor'a 4-0 yenilerek elendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Tolunay Kafkas, “Oyun 90 dakika. Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı. İkinci devre yaptığımız değişiklerden sonra takım ileri gideceğine geri gitti. Mağlup olduk. Çıkaracağımız dersler var. 2’yi yiyorsan 3’ü, 4’ü yemeyeceksin. Bize iyi bir ders oldu." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tolunay Kafkas: Galatasaray maçında ayaklarımız yere basar

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük, sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 4-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Bu mağlubiyetten dersler çıkaracaklarını bellirten Tolunay Kafkas, “Aslında oyunun çok fazla değerlendirecek bir tarafı yok. Oyun 90 dakika. Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı. İkinci devre yaptığımız değişiklerden sonra takım ileri gideceğine geri gitti. Mağlup olduk. Çıkaracağımız dersler var. 2’yi yiyorsan 3’ü, 4’ü yemeyeceksin. Bize iyi bir ders oldu. Umarım Galatasaray maçında ayaklarımız yere basar” sözlerini sarf etti.

“OYUNUN 90 DAKİKASINI OYNAMAK ZORUNDAYIZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER