TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’tan çarpıcı açıklamalar: Türk futbolunun bana ihtiyacı var

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop dikkat çeken açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’tan çarpıcı açıklamalar: Türk futbolunun bana ihtiyacı var

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, ay yıldızlı ekibimizin başarıya ulaşması için büyük özveriyle çalıştığını vurgulayıp, “Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umrumda değil” dedi. L1 Üçgen YouTube kanalına konuşan Altıntop, A Milli Takım’a çağrılan Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy’un daha sonra Ümit Milli Takım’a gönderilmesi nedeniyle yapılan eleştirilere şaşırdığını belirterek şunları söyledi:

ARKADAŞLAR UNUTUYORLAR, BİZ MİLLİ TAKIMIZ, SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

“Bu anlamda çok fazla eleştiriler oluyor. Hoş olmayan yorumlar oluyor. Günün sonunda teknik direktör Vincenzo Montella kadroyu kuruyor ve son kararı veriyor. Son kampta Semih Kılıçsoy örneği vardı. Çoğunuz tanımadan önce ben tanıyordum. Alt yaş milli takımlarında izliyordum. Beşiktaş’ta oynamaya başlarken önemli ve değerli olduğu farkına varanlar şimdi bizi yargılıyor. ‘Milli takımda oynatmayacaksanız kadroya almayın’ yorumları yapılıyor. Arkadaşlar unutuyorlar biz milli takımız. Sorumluluğumuzun farkındayız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER