TFF - Kulüpler Birliği zirvesinde neler yaşandı? "Mehmet Büyükekşi, '18 Temmuz müzakereye kapalı' dedi ve kapıyı gösterdi"

Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, TFF ile Kulüpler Birliği Diyalog Heyeti arasındaki tarihi görüşmenin detaylarını yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFF - Kulüpler Birliği zirvesinde neler yaşandı? "Mehmet Büyükekşi, '18 Temmuz müzakereye kapalı' dedi ve kapıyı gösterdi"

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi 18 Temmuz’da yapılacak seçimli genel kurulun haziran ayına alması için hafta başında bir ikna turu düzenledi. Diyalog heyetinde 3 isim vardı; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kasımpaşa yöneticisi Fatih Saraç.

Heyet, TFF Başkanı Büyükekşi ile görüştü ve toplantı çıkışında Özbek bir açıklama yaparak, “Kulüpler Birliği Vakfı’nın sitesinde yer alan açıklama” nedeniyle TFF’nin genel kurul tarihini müzakereye kapadığını duyurdu.

PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI İLİŞKİLER TAMAMEN KOPTU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER