Terör örgütüne ağır darbe! Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 15 PKK'lı terörist ve Suriye'nin kuzeyinde belirlenen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Terör örgütüne ağır darbe! Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şehitlerimiz için, milletimiz için tüm gücümüzle mücadeleye devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristler, kendilerini bekleyen kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar!

Terör örgütüne ağır darbe! Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi - Resim : 1

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">Şehitlerimiz için, milletimiz için tüm gücümüzle mücadeleye devam!<br><br>Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.<br><br>Teröristler, kendilerini bekleyen… <a href="https://t.co/8nVWAejIgf">pic.twitter.com/8nVWAejIgf</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1782689257758347705?ref_src=twsrc%5Etfw">April 23, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER