Teleferik kazasın kahreden detay ortaya çıktı! Babasının öldüğünü bilmiyor

Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri, farklı hastanelerde devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) kazada beli ve bacağı kırılan büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Teleferik kazasın kahreden detay ortaya çıktı! Babasının öldüğünü bilmiyor

Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı Tünektepe Teleferik kazasının yankıları sürüyor. Kazanın ardından ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürü ve mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında bulunduğu toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP'liler Kocagöz'ün tutuklanmasına karşı bir üst mahkemeye yaptıkları itirazın sonuçlanmasını bekliyor.

TEDAVİLERİ HASTANEDE SÜRÜYOR

Kazada yaralanan 7 kişi ise aynı gün tedavileri için farklı hastanelere gönderildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Herdem Eyyüpoğlu, Kaan Akgün ve Özlem Şahin'in tedavileri devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden avukat Memiş Gümüş'ün büyük oğlu Lütfüllah Gümüş ise Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Belinde ve bacağında kırık olan Lütfullah Gümüş, yapılan ameliyatların ardından bugün taburcu edilerek Antalya'daki yakınlarının evine gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER