Tatar: İsias davasında adalete güveniyoruz

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat depremlerinde 35’i Kıbrıslı sporcu 72 kişiye mezar olan Adıyaman’daki İsias Otel davasının bugün başlayacak ikinci duruşmasına Kıbrıs’tan katılanlara telekonferans yöntemiyle seslendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tatar: İsias davasında adalete güveniyoruz

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la görüştüğünü belirterek, “Türk adaletine güveniyoruz” dedi. Başbakan Ünal Üstel’in de müdahil olduğu davanın ikinci duruşması Adıyaman 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Kıbrıslı çocukların avukatları, 2 sanığın tutukluluk halinin sona ermesine yol açan Gazi Üniversitesi’nden gelen teknik rapora itiraz edecek.

KKTC MEDYASI TAKİPTE

Kıbrıslı aileler, siyasi parti temsilcileri ve avukatların takip ettiği davada, aralarında otel sahiplerinin de bulunduğu 3’ü tutuklu 11 sanık yargılanıyor. Davayı KKTC heyetiyle birlikte Kıbrıs medyası da yakından izliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER