Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! Gerçek suçlular ceza alacak mı?

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! Gerçek suçlular ceza alacak mı?

KİM GALİP OLACAK?

Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas’ın yayınlanacak olan yeni bölümünde sular durulmayacak. Tanıtımları ile merak uyandıran dizinin 8’inci bölümün konusu ise şöyle;

Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! Gerçek suçlular ceza alacak mı? - Resim : 1

İçine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayan Umut, Alev’in de yardımıyla kendini aklayacak bir yola girmeyi başarır. Ama Harun Yakar ve Kadri Palaz’la da görülecek bir hesabı daha vardır. Rıza’nın sağlık durumunun kötüye gitmesiyle birlikte, Umut için zaman daralmaya başlar.  Alev’e karşı olan takıntısı günden güne artmaya başlayan Fecir, yaşadığı bir kırılmayla birlikte dibe doğru sürüklenir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER