Taş Kağıt Makas'ın 5. bölümünde neler oldu? 'Hiçbir şey hatırlamayan adamın, her şeyi hatırlayan oğlu' zaferini ilan etti

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 5. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taş Kağıt Makas'ın 5. bölümünde neler oldu? 'Hiçbir şey hatırlamayan adamın, her şeyi hatırlayan oğlu' zaferini ilan etti

Dizinin önceki bölümüne;

Planlarını alt üst eden avukat değişikliğinin nedenlerini öğrenmek isteyen Fecir, Harun ile konuştu. Harun yeni avukatın Büşra Korkmaz cinayeti nedeniyle 5 yıldır hapis yatan Rıza Tanrıkulu’nun oğlu olduğunu söyledi.

Fecir’in “Bize ismini ver de ilgilenelim” dediği Umut, sürpriz bir şekilde ikilinin konuşmasına dahil oldu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER