Tarihi zafer sonrası çılgın kutlama! Canlı yayını bastılar, Jasikevicius neye uğradığını şaşırdı | Fenerbahçeli taraftara Berlin çağrısı

THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fransız ekibi Monaco'yu 80-79 yenerek seride durumu 3-2 yapan ve 5 yılın ardından Final Four'a kalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda çılgın bir kutlama yapıldı. Başantrenör Sarunas Jasikevicius'un canlı yayında konuşma yaptığı esnada su şişeleriyle ortaya çıkan sarı lacivertli basketbolcular, Litvanyalı hoş bir sürpriz yaptı. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Başantrenör Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçeli taraftarlara Berlin çağrısı yaparken oyuncular da büyük gurur yaşadıklarını ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tarihi zafer sonrası çılgın kutlama! Canlı yayını bastılar, Jasikevicius neye uğradığını şaşırdı | Fenerbahçeli taraftara Berlin çağrısı

THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Fransız temsilcisi Monaco ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Monaco 40-35 önde tamamlarken, normal süre 70-70'lik skorla tamamlanarak uzamalara gidildi. Sarı-lacivertliler parkeden 80-79 galip ayrılarak adını Final Four'a yazdırdı.

Avrupa basketbolunun son yıllarda en önemli takımlarından olan Fenerbahçe, 2015-2019 yılları arasında üst üste 5 kez kaldığı Final Four'da 2017 yılında şampiyonluk yaşadı. Sarı-lacivertliler bu süreçte 3 kez de final oynadı. Fenerbahçe bugün aldığı Dörtlü Final biletiyle 5 yıl sonra bu başarıyı tekrarladı. Euroleague Dörtlü Finali, Almanya'nın başkenti Berlin'de 24-26 Mayıs'ta Mercedes-Benz Arena'da düzenlenecek.

JASİKEVİCİUS ÜST ÜSTE 4. KEZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER