için kaldı

Suudi Arabistan'da çatışma... 1 asker öldü

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, silahlı kişilerle girilen çatışmada üsteğmen rütbeli bir askerinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Suudi Arabistan'da çatışma... 1 asker öldü

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, çatışmada yaralanan üsteğmen rütbeli Fahd bin Said bin Asiri adlı askerin hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiği belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyururken çatışmanın nerede yaşandığı konusunda bilgi vermedi.

Suudi Arabistan basınında yer alan bilgilere göre üsteğmenin Doğu bölgesinde Şii nüfusun yoğun yaşadığı Katif ilinin Tarut mahallesinde silahlı kişiler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışmada hayatını kaybettiği kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER