Süper Lig'de 100 puanla şampiyon olmayabilir! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Trendyol Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'de geriye kalan maçları...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig'de 100 puanla şampiyon olmayabilir! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ediyor. Galatasaray 87 puanla liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe 85 puanla takibini devam ettiriyor. 

İki takım 32. hafta maçlarında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçlarla birlikte sarı - kırmızılılar üst üste 13. galibiyetini alırken sarı - lacivertliler ise üst üste 7. defa hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Oynanan karşılaşmalar sonrası iki takımın kalan maçları futbolseverler tarafından merak konusu oldu. 

BU SEZON GALATASARAY 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER