Sosyetik çift bir türlü ayrılamıyordu… En sonunda biri evinden biri de soyadından vazgeçti

Bir yandan ekranın ünlü yüzlerinden bir yandan da sosyetenin en tanınmış üyelerinden olan ünlü çift çeyrek asrı aşan evliliklerini aylar önce bitirmeye karar vermiş, yollarını ayırdıklarını açıklamışlardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyetik çift bir türlü ayrılamıyordu… En sonunda biri evinden biri de soyadından vazgeçti

Gösteri dünyasının iki tanınmış ismi bu kararı almalarının üzerinden uzun aylar geçmiş olsa da aynı çatı altında yaşamaya devam ederek herkesi şaşırtmışlardı.

ÇEYREK ASRI DEVİREN EVLİLİK BİR ANDA BİTİVERDİ

Paris Hilton’un teyzesi ve tanınmış bir reality şov yıldızı olan Kyle Richards ve emlak kralı olarak tanınan eşi Mauricio Umansky geçen temmuz ayında 27 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladılar.Sosyetik çift bir türlü ayrılamıyordu… En sonunda biri evinden biri de soyadından vazgeçti - Resim : 1Çocuk denecek yaştan beri kameraların önünde olan ve birçok yapımda rol alan Kyle Richards son 13 yıldır da ekranların en çok izlenen reality şovunun yıldızı... Richards dünyanın en ünlü ailelerinden olan Hilton'lara da mensup; Paris Hilton'un teyzesi...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER