Son Dakika: Stefan Kuntz'dan flaş Abdülkerim Bardakcı sözleri: "Karabağ-Galatasaray maçında oynamasına şaşırmadım değil"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Oruç tutan oyuncuları kadroya almadığı" iddialarıyla ilgili bir soruya cevap verirken; baş ağrısı nedeniyle kadrodan çıkartılan Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'ın Karabağ ile oynadığı maçta forma giymesine şaşırdığını ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Stefan Kuntz'dan flaş Abdülkerim Bardakcı sözleri: "Karabağ-Galatasaray maçında oynamasına şaşırmadım değil"

A Milli Futbol Takımı, Bursa'da Hırvatistan ile karşılaşacak. Bu maç öncesi teknik direktör Stefan Kuntz ve kaleci Mert Günok açıklamalarda bulundu.

Mert Günok'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Tekrar Milli Takım'da olduğum için mutluyum. Büyük maçları biz ülke olarak daha farklı oyunuyoruz. Bunun örnekleri var. Yarın Ermenistan maçından daja iyi bir oyun sergileyerek galip geleceğimizi düşünüyorum. Uzun bir süreden sonra Bursa'da milli maç oynayacak olmaktan dolayı mutluyuz. Bursa halkında beklentimiz bizi maçın son anına kadar desteklemeleridir. Hırvatistan takımına saygı duyuyyoruz Bireysel olarak da takım olarak da birçok turnuvada ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler. Onlara saygı duyuyoruz ama yarın galip gelmek için elimizden geleni yapacağız."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER