Son dakika... Sağlık Bakanlığı açıkladı! Sinema ve tiyatrolar için yeni önlemler

Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek yeni başlıklar eklendi. Buna göre sinema, tiyatro ve diğer kültürel etkinliklerde biletleme işlemlerinin online ortamda yapılacağı, salon kapasitesinin yüzde 60'ı aşmayacağı, kulis ziyaretlerinin yapılmayacağı, salon klimalarının çalıştırılmayacağı belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Sağlık Bakanlığı açıkladı! Sinema ve tiyatrolar için yeni önlemler

Sağlık Bakanlığı, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ni güncelledi

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek ‘Kovid-19 kapsamında sinema, tiyatro ve diğer kültürel etkinliklerle ilgili alınması gereken önlemler’, ‘Kovid-19 kapsamında ilkyardım eğitimlerinde alınması gereken önlemler’, ‘Kovid-19 kapsamında ölçme/değerlendirme amaçlı yapılan sözlü sınavlarda/mülakatlarda alınması gereken önlemler’, ‘Kovid-19 kapsamında kurum ve kuruluşlar tarafından ölçme/değerlendirme amaçlı yapılan yazılı sınavlarda (ulusal sınavlar hariç) alınması gereken önlemler’, ‘Kovid-19 kapsamında plazalar ile ilgili alınması gereken önlemler’ başlıkları eklendi.

BİLETLEME ONLİNE ORTAMDA YAPILABİLECEK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER