Realme 11 serisine yeni bir üye daha katılıyor

Son zamanların en çok konuşulan serilerinden biri olan Realme 11 serisi, yakın zamanda 11X 5G isimli yeni bir modele daha ev sahipliği yapacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme 11 serisine yeni bir üye daha katılıyor

Haziran ayında global pazara sürülen Realme 11 serisi, özellikle Hindistan'da büyük ilgi gördü. Realme 11 Pro ve 11 Pro+ modelleri zaten satışta ve şirket, Realme 11 4G ve Realme 11 5G modellerini de Tayvan ve Vietnam'da duyurdu. Ancak, görünüşe göre seride yeni bir model daha bizleri bekliyor: Realme 11X 5G. Cihazın resimleri internette sızdırıldı ve tasarımı gerçekten şık görünüyor.

91Mobiles tarafından paylaşılan Realme 11X 5G'nin resimleri, tasarım ilhamının Realme Narzo 60 5G modelinden alındığını gösteriyor. Telefonun ön kısmında delikli bir kamera yer alıyor ve telefonun yan tarafları düz. Telefonun arka tarafı da düz olabilir. Ancak telefonun ekranının altındaki çerçeve oldukça kalın görünüyor, bu da telefonun uygun fiyatlı olabileceğine işaret ediyor.

Realme 11 serisine yeni bir üye daha katılıyor

Kaynaklar, Realme 11X 5G'nin özelliklerinin büyük ölçüde yakın zamanda Tayvan'da tanıtılan Realme 11 5G ile benzer olacağını belirtiyor. Ancak Realme 11X modelinin 33W şarj desteği sunacağı iddia ediliyor, bu da Realme 11 5G'nin 67W şarj desteğinden daha düşük.

Bir diğer rapora göre, Realme 11X 5G modeli Hindistan'da iki farklı versiyonla sunulacak: 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 128 GB depolama. Cihazın renk seçenekleri ise Gece Siyahı ve Mor Şafak olacak.

Cihazın diğer özellikleri hakkında şu an için kesin bir bilgi yok. Ancak, Realme 11X 5G'nin Dimensity 6100+ yonga seti ve 5.000mAh batarya ile orta segmentte bir telefon olması bekleniyor. Cihazın 6.72 inçlik LCD bir ekranı olabilir ve bu ekran Full HD+ çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı sunabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER