Son dakika... Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Katılım sürecinde AB'nin tavrı da belirleyici olacaktır

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rusya-Ukrayna arasında adil barış için çabamız sürecek. Avrupa Birliği’ne katılım sürecinde AB’nin tavrı da belirleyici olacaktır” açıklamasını yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Katılım sürecinde AB'nin tavrı da belirleyici olacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve SETA tarafından düzenlenen ABD’li bazı düşünce kuruluşu temsilcileriyle yuvarlak masa toplantısına katıldı.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Türkiye’nin, Cumhuriyetin ikinci asrına Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hazırlandığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin küresel ve bölgesel sorunların çözümüne katkı sağlamak; bölgesinde barış, istikrar ve refahın tesisi; uluslararası sistemin adaletsizliklerini giderme gibi amaçlarından söz etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER